lunes, 6 de junio de 2011

Ressenya de "BELLA MALÍCIA" (llibre obligatori)


Fitxa tècnica:


Título:
Bella malícia
Autor: Rebecca James
Lugar de publicación: Barcelona
Editorial: El Aleph
Año: 2010
Páginas: 283

Contraportada:

Sidney, Austràlia. L’Alices és capaç de fer que la tímida Katherine es senti única en el món. L’Alice té un poder d’atracció irresistible que genera ganes d’assemblar-se a ella i compartir el seu temps sempre que sigui possible. La Katherine, ben el contrari, és una noia tímida i introvertida que acabar de mudar-se a Sidney després d’haver viscut un fet familiar molt dur de viure i compartir amb altra gent. La Katherine coneix per fi a l’Alice que entén els dolors més íntims. Però quan l’Alice comença a comportar-se tal com realment és, la dolça tímida entén que no era la persona més indicada a l’hora de confiar coses d’aquestes. Però per sort no estarà sola durant l’historia.

Ressenya:

Tot seguit us presento la meva ressenya del llibre que m’he llegit “Bella Malícia” de l’autora Rebecca James. Espero que us agradi.

A Sidney, capital d’Austràlia, hi trobem la Katherine i la seva família, mudats en aquell lloc des de molt poc temps. La jove és una adolescent de 17 anys que al principi només pensava en els nois i sortir de festa, com totes les altres joves suposo. Fins que es va produir un fet terrible, la seva germana petita es va morir en un accident. Per tant, l’objectiu de canviar-se les idees la seva família es va mudar. Allà coneix a l’Alice, i tot canvia. L’Alice és una noia tan encantadora i interessant que es tornen molt bones amigues enseguida. S’entenen tan bé que la Katherine li acaba revelant què va passar el dia de la mort de la Rachel, la seva germana. En realitat ningú encara sabia el seu secret, el guardava molt bé i esperava la persona indicada per explicar-ho. Però l’Alice és mala i moltes vegades actua de manera desconcertada. El seu problema és que va coneixent els secrets dels altres i quan li dona la gana els comenta a tothom, de la pitjor manera possible. Fins i tot arriba a comportar-se malament amb el seu propi xicot en Robbie, el seu novio. Per tant la protagonista acabar finalment descobrint com és la seva amiga realment i comprèn que era la persona equivocada a qui podia revelar el seu record dolorós. Però sort que després uns altres amics seus tals com en Robbie, en Mick i la Philippa l’ajuden ja que estan completament de la seva part.

Conclusió personal:

Jo crec que és un llibre força interessant ja que hi apareixen diversos temes diferents tal com l’amor, l’enveja, la maldat i la tristesa. A més a més al llarg del llibre apareixen varius flashbacks ,que encara no he mencionat anteriorment, tots relacionats amb el passat del la Katherine centrant-se en la mort de la Rachel. Crec que és un llibre molt entretingut en llegir ja que apareix molta competició entre noies i es una cosa molt realista.

No hay comentarios:

Publicar un comentario